![]() |
Taşocağı İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taşocağı İlköğretim Okulu Düzköy TrabzonTaşocağı İlköğretim Okulu Hakkında - Taşocağı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Taşocağı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Taşocağı İlköğretim Okulu Resimleri Taşocağı İlköğretim Okulu Trabzon Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taşocağı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taşocağı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taşocağı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / DÜZKÖY Adı: TAŞOCAĞI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Taşocağı llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4628112255 Faks Numarası: 4628112255 Kurumun Misyonu : Taşocağı İllköğretim Okulu olarak; 1-Ezberci değil, öğrenmeyi öğrenmiş kişiler yetiştire- bilmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Fiziki alt yapısı, bütün çalışanları, öğrencileri ve çevresi ile her yöndem mükemmel, eğitim öğretim kalitesi bakımından çevremizde önde gelen okullarından birisi olabilmek ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|