|
|
Konu Araçları |
çamlıca, eskişehir, ilköğretim, odası, okulu, tepebaşı, ticaret |
Çamlıca Ticaret Odası İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çamlıca Ticaret Odası İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirÇamlıca Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında - Çamlıca Ticaret Odası İlköğretim Okulu Tanıtım - Çamlıca Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri - Çamlıca Ticaret Odası İlköğretim Okulu İletişim Çamlıca Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : HMurat Atılgan’ın girişimleriyle, daha sonra Mili Eğitim Müdürlüğü ile Bayındırlık Müdürlüğünün iş birliği ile 4 temmuz 1972 de başlanılıp 15 şubat 1973 de öğretime ilkokul olarak başlamıştırÇevrenin ihtiyacı üzerine okulumuzun 2 katı ortaokul olarak 10111984 de açılmıştır Okulun 2 binası 20061988 de tamamlanarak 24101988 de açılmıştır 2 bina 20091988 de Ticaret Odası Orta Okulu adını almıştır Çamlıca İlkokulu ve Ticaret odası Orta okulu 1992/93 Eğitim Öğretim Yılı başında birleştirerek Çamlıca Ticaret Odası İlköğretim Okulu olarak İlköğretim okuluna dönüştürülmüştür Çamlıca Ticaret Odası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223402121 Okulun Faksı: 2223402122 Okulun Adresi: ÇAMLICA MOKUMUŞLAR S NO:1 Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/26/01/288610/Okulumuzhtml Okulun E-Posta Adresi: 968707@mebk12tr Okulun Müdürü: EYYÜP MUTLU Okulun Öğretmen Sayısı: 35 Okulun Öğrenci Sayısı: 605 Okulun Derslik Sayısı: 27 Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza ,siyah 3,kırmızı 17 ve 38 numaralı halk otobüsleri ile kırmızı 16 numaralı minübüslerle ulaşım sağlanmaktadır Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çamlıca Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|