|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dereyurt, hayrat, ilköğretim, okulu, topaloğlu, trabzon |
![]() |
Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Hayrat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Hayrat TrabzonDereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Resimleri Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Trabzon Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / HAYRAT Adı: DEREYURT TOPALOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DEREYURT KÖYÜ Telefon Numarası: 4626912506 Faks Numarası: 4626912506 Kurumun Misyonu : Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda İlköğretim kurumlarının genel ve özel amaçları çerçevesinde ; okulumuz öğrencilerinin bilgiye ulaşmalarında onlara rehberlik etmek,çağın gereklerine uygun eğitim olanakları sunmak,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerle gelişimlerine katkıda bulunmak ![]() Kurumun Vizyonu: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|