|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, akseki, antalya, hamdi, ilköğretim, okulu, taşlıca |
![]() |
Taşlıca Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu Akseki Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taşlıca Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu Akseki AntalyaTaşlıca Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu Hakkında - Taşlıca Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu Tanıtım - Taşlıca Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu Resimleri - Taşlıca Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz Taşlıca Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu Okulumuz 1986 yılında Taşlıca Köyü'ne bağlı Yeni Mahalle Dernek İlkokulu'nda Taşlıca Orta Okulu olarak Eğitim-Öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine çevrenin ve Türkiye'nin gurur kaynağı olan değerli Büyüğümüz, Eski Diyanet İşleri Başkanımız Güzelsu'lu Ahmet Hamdi Akseki isminde karar kılınmıştır ![]() ![]() Ahmet Hamdi Akseki Taşlıca Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu Antalya Akseki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / AKSEKİ Adı: TAŞLICA AHMET HAMDİ AKSEKİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Taşlica Ahmet Hamdi Akseki ilköğretim Okulu Akseki-Antalya Telefon Numarası: 2426873132 Faks Numarası: 2426873132 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|