Kadir Has İlköğretim Okulu Merkez Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadir Has İlköğretim Okulu Merkez AğrıKadir Has İlköğretim Okulu Hakkında - Kadir Has İlköğretim Okulu Tanıtım - Kadir Has İlköğretim Okulu Resimleri - Kadir Has İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri KADİR HAS İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz Kadir Has İlköğretim Okulu dürüstlüğü, azmi, çalışkanlığı ve güvenilir kişiliğiyle atıldığı her işte başarılı olmuş, ülkemizin hayırsever iş adamlarından biri olan Sayın merhum Kadir HAS tarafından 2005 yılında yaptırılmıştır Yaşamı boyunca kendini hayır işlerine adamış, ülkesinden kazandığını yine ülkesine vermesini bilen sayılır şahsiyetlerden birisi olmayı başarabilmiş, özellikle ve sağlık olmak üzere ülke kalkınmasına yönelik çok önemli işlere yönelmiştir Gelecek nesillerin en iyi şart ve ortamlarda yetişmesi için gösterdiği üstün çaba ve gayretlerden dolayı kendisine Onursal Doktora Payesi ve Fahri Doktorluk Payesi verilmiştir Toplumdaki bireylerin eğitilmesi görevini üstlenen ve öğrencilerin demokratik yaşamın gereklerine uygun, sağlıklı bir kişilik yapısı geliştirmelerinde ve buna bağlı davranış modelleri sergilemelerinde okulların önemini dile getiren Sayın HAS, eğitim programlarının öğrencilerin her türlü bilişsel, duyuşsal ve psikomotor gereksinimlerini karşılayacak nitelikte olması gerekliliğini savunmuşturOkulumuz bu bağlamda fiziksel şartlar açısından birinci ve ikinci kademe dahil olmak üzere 12 derslik,öğrencilere araştırma,inceleme,bilimsel düşünme ve öğrenme yollarını kavratma amaçlı 1 fen ve teknoloji sınıfı,çağdaş teknolojinin imkanlarından faydalanmayı ve bunu kendi bireysel gelişimi doğrultusunda kullanabilmeyi sağlama amaçlı 1 bilgi teknoloji sınıfı,yaparak yaşayarak öğrenmeyi destekleyici 1 çok amaçlı salon,öğrencilerin kişisel,eğitsel ve mesleki alanlardaki sorun ve sorularına çözüm önerileri bulabilecekleri rehberlik hizmeti veren 1 rehber öğretmen odası,1 sığınak,öğrencilerin günlük birtakım ihtiyaçlarını karşılayacak 1 kantin,3 idare odası, ve 1 öğretmenler odasından oluşmaktadırAyrıca öğrencilerin bedensel aktivitelerini (futbol,basketbol,vb) rahatlıkla yerine getirebilecekleri büyüklükte bir oyun alanına sahiptir Yaşamı boyunca ülkesi için hep yararlı işlerle uğraşmış olan Sayın HAS,dirayetli ve istikrarlı yönetimi sayesinde kurmuş olduğu ve geliştirdiği ticari kuruluşların hepsinde başarılı olmuşturÜlkesi adına bir şeyler yapabilmenin en büyük onur ve vefa borcu olduğuna inanan Sayın HAS 22 Mart 2007 tarihinde yaşamını yitirmiştirKendi hayat ışığı sönmüş fakat yaptıklarıyla pek çok kişiye hayat ışığı sunmuşturBöylesine önemli,hayırsever bir şahsiyetin ülkesini geliştirme adına,kalkındırma,aydınlatma adına tuttuğu bu ışık,onun adı altında toplanan tüm yapıtlarında büyük bir şükranla yaşatılacaktır… Kadir Has İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kadir Has İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kadir Has İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kadir Has İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kadir Has İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: KADİR HAS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AĞRI-MERKEZ YAŞAR ERYILMAZ CADDESİ Telefon Numarası: 4722153400 E-mail Adresi :agrikadirhas@hotmailcom Web Adresi :http://wwwagrikadirhasmebk12tr/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|