|
|
Konu Araçları |
abdurrahman, alaaddinoğlu, alanya, antalya, ilköğretim, okulu |
Abdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Abdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAbdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Abdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Abdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Abdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri MİSYONUMUZ Eğitimi Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda geliştiren teknolojiyi en iyi şekilde kullanan çalışanlarla iyi ilişkiler kuran iş birliğine önem veren kolaylıkla ulaşılan ve sorun çözen bir yapı oluşturmak Geleceğe umutla bakan,çağdaş yapıcı ve yaratıcı düşünebilen,öğrendiklerini yaşama geçirilebilen Ahlaki değerleri ve bilgiye ulaşma yollarını ilke Edinmiş duyguları gelişmiş,dürüst ve mutlu bireyler yetiştirme VİZYONUMUZ Alanyaa en iyi İlköğretim Okulu olmak HEDEFİMİZ Okulumuz öğrencilerinin % 99nun orta öğretime devamını sağlamak DEĞERLERİMİZ 1 Öğrenci velilerimiz ile dürüst ve ilkeli ilişkiler kurulur 2Çalışanlarımıza ihtiyaç duydukları alanda mesleki yardım ve rehberlik yapılır 3Okulumuzda BİZruhu vardır 4Çalışma ortamımız üretkenliğimiz ve başarımızın esasıdır 5Mevcut teknolojiden en iyi şekilde yararlanılır Abdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Abdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Abdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Abdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Abdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: ABDURRAHMAN ALAADDİNOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şekerhane Mah Alaiye Cd Telefon Numarası: 2425190500 Faks Numarası: 2425116178 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulwebmebgovtr/07/03/890398/siniflarhtm biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|