|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aycibin, beşiktaş, huseyin, ilköğretim, istanbul, okulu |
Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu İstanbul Beşiktaş |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu İstanbul BeşiktaşHuseyin Aycibin İlköğretim Okulu Hakkında - Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu Tanıtım - Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu Resimleri - Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu İletişim ![]() Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu İstanbul Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEŞİKTAŞ Adı: HUSEYİN AYCİBİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Göktürk Sok Gayrettepe BeşiktaşTelefon Numarası: 2122725080 Faks Numarası: 2122727766 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trokul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|
|
|