|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ataberk, bornova, hilal, hüsnü, ilköğretim, izmir, necmiye, okulu |
![]() |
Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu Bornova İzmirHilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu Hakkında - Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu Tanıtım - Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu Resimleri - Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1922 Yılında 9 Eylül ilkokulu müdürlüğüne bağlı Hilal İlkokulu; zincirli kuyu sokağında, 5 nolu evde, 2 sınıflı olarak açılmıştır ![]() Hilal ilkokulunda 2 yıl okuyan öğrenciler diğer yıllarını 9 Eylül ve Kars ilkokullarında devam ederek tamamlamışlardır ![]() 1930 yılında Hilal İlkokulu 3 sınıflı olmuş ve müstakil müdür tayin edilmiştir ![]() ![]() ![]() 1945 yılında Hilal İlkokulu 4 sınıflı olmuş; ancak bilinmeyen nedenlerle yerleştiği binadan çıkartılarak, 1947 yılında 9 Eylül ilkokulu ile birleştirilmiştir ![]() 1949 yılında, şimdiki Halk Eğitim Merkezinde müstakil ve 5 sınıflı olarak eğitim ve öğretimini sürdürmeye başlamıştır ![]() ![]() 27 ![]() ![]() ![]() ![]() 1979 yılından itibaren eskiyen baraka tipi yapılar için yeni bina inşa etme çalışmaları başlamış; 25 ![]() ![]() ![]() ![]() Hayırsever vatandaş Sayın Dilnihat ÖZYEĞİN Annesi Necmiye ATABERK ve Babası Hüsnü ATABERK adına, 2 ![]() ![]() ![]() 1993-1994 Öğretim yılında İlköğretim okulu olarak 5 yıldan 8 yıla çıkarılan okulumuzun adı HİLAL NECMİYE HÜSNÜ ATABERK İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir ![]() Okulumuzda 18 derslik,4 müdür yardımcısı odası, bir müdür odası,bir memur odası, iki öğretmenler odası, 3 adet anasınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okulun Adı : Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu Okul Adresi : Mustafa Kemal Cad No:15 Bornova İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) 388 17 00 Faks Numaraları : 0 (232) 342 83 13 Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() E-mail Adresi : 313192@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|