|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akpınar, ilköğretim, köprübaşı, okulu, trabzon |
![]() |
Akpınar İlköğretim Okulu Köprübaşı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akpınar İlköğretim Okulu Köprübaşı TrabzonAkpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Akpınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akpınar İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Akpınar İlköğretim Okulu Resimleri Akpınar İlköğretim Okulu Trabzon Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akpınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / KÖPRÜBAŞI Adı: AKPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akpınar Mah ![]() Telefon Numarası: 4626714896 Kurumun Misyonu : Okulumuz,hizmet bölgesinde ilköğrenim çağındaki çocuklara, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda eğitim-öğretim vermek misyonuyla çalışmalarına devam etmektedir ![]() Kurumun Vizyonu: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda çağdaş düşünebilen,düşündüğünü doğru ve açık bir şekilde ifade eden ,algılama gücü yüksek yorum yapan,analitik düşünen,sentez kabiliyeti kazanmış öğrenciler yetiştirmek ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|