|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bornova, dıravacıoğlu, ihsane, ilköğretim, izmir, okulu, tuna |
![]() |
İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlköğretim Okulu Bornova İzmirİhsane Tuna Dıravacıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz İnşaatına 2002 yılında başlanmış olup, 2003-2004 eğitim-öğretim yılına Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okulun Adı : İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlköğretim Okulu Okul Adresi : İnönü Mh ![]() ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 351 00 60 Faks Numaraları : 0 (232) 351 61 01 Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() E-mail Adresi : 952277@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|