|
|
Konu Araçları |
başakpınar, devrekani, ilköğretim, kastamonu, okulu |
Başakpınar İlköğretim Okulu Kastamonu Devrekani |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başakpınar İlköğretim Okulu Kastamonu DevrekaniBaşakpınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Başakpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Başakpınar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Başakpınar İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Devrekani İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Başakpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Başakpınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Başakpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Başakpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / DEVREKANİ Adı: BAŞAKPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Başakpinar Köyü Devrekani/Kastamonu Telefon Numarası: 3666551020 Faks Numarası: - E-mail Adresi: - Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|