|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dağardı, ilköğretim, köprübaşı, okulu, trabzon |
![]() |
Dağardı İlköğretim Okulu Köprübaşı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dağardı İlköğretim Okulu Köprübaşı TrabzonDağardı İlköğretim Okulu Hakkında - Dağardı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dağardı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Dağardı İlköğretim Okulu Resimleri Dağardı İlköğretim Okulu Trabzon Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dağardı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dağardı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dağardı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / KÖPRÜBAŞI Adı: DAĞARDI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dağardı Mah ![]() Telefon Numarası: 4626737290 Kurumun Misyonu : Toplumda en iyi yerlere gelmiş, ahlaki ve milli değerlere sahip, karakterli, hoşgörülü , empati sahibi ,bilinçli adil insanlar yetiştirmek ![]() Kurumun Vizyonu: Demokratik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı insanı ve vatandaşlık görevlerinin bilincinde; Barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, empati sahibi, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu ,çevresine model olan bir eğitim kurumudur ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|