|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bornova, ilköğretim, ismet, izmir, okulu, sezgin |
İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Bornova İzmirİsmet Sezgin İlköğretim Okulu Hakkında - İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Resimleri - İsmet Sezgin İlköğretim Okulu İletişim ![]() İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ismet Sezgin İlköğretim Okulu İzmir Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ismet Sezgin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ismet Sezgin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ismet Sezgin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ismet Sezgin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Atatürk Mh Yavuz cad No:141 Bornova İzmir Okul Telefonu : (232) 343 50 54 Okul Fax : (232) 343 50 54 Okul Web : http://www ismetsezginilkogretim k12 trOkul E-Mail : 812525@meb k12 trOkulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|