Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, avanos, ergün, ilköğretim, nevşehir, okulu

Ahmet Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahmet Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Ahmet Ergün İlöğretim Okulu Hakkında - Ahmet Ergün İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Ergün İlöğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Ergün İlöğretim Okulu Avanos Nevşehir - Nevşehir'deki Okullar

OKULUMUZ Okulumuz bu geçen süre içerisinde, eğitim ve öğretimin daha iyiye gitmesi, kalitesinin yükseltilmesi için artan bir performans ile çalışmalarını sürdürmüştür, sürdürmektedir Öğrenmenin temel ihtiyaç olduğunu, her velinin, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinin bilmesini sağlamaya çalıştık Devletimizin katkılarının yanında, bu vizyon ile, velilerimizin maddi ve manevi desteklerini her zaman yanımızda hissettik Onlara güvenilir bir ortam yarattık Biz; Ahmet Ergün İlköğretim Okulu Öğretmenleri, Yöneticileri ve tüm çalışanları, öğrencilerin öğrenmelerini sağlamanın, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımanın, onlara 21yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmanın, okulumuzun yaşanan, aranan ve tercih edilen bir eğitim-öğretim kurumu olduğu düşüncesinin, var olmamızın nedenini oluşturduğuna inandık, çalıştık Bu Misyonumuzu bugün de sürdürmeye kararlıyız

Okulumuzun araç ve gereç yönünden önemli bir sıkıntısı bulunmamaktadır Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve Matematik dersleri ile ilgili eğitim materyalleri ile, 2 adet tepegözümüz, 2 adet projeksiyon makinemiz,1 Adet Akıllı Tahtamız,1 adet fotokopi makimamız,2 adeti Okul İdaresinde, 1 adedi Öğretmen odasında, 16 adedi öğrencilerimizin kullanımında olmak üzere 19 adet Bilgisayarımız mevcuttur İnternet bağlantımız ADSL üzerinden öğretmen ve öğrencilerimizin hizmetindedir İşlik eksiğimiz söz konusudur

Okulumuz çarşı merkezine 400 metre uzaklıkta olup İlçemizin merkezi okullarından biridir Hemen yanında Avanos Öğretmen Evi bulunmaktadır Toplu taşıma araçları okulumuzun yanından geçmektedir Bu yüzden diğer semtlere ve Nevşehir merkeze ulaşım çok kolaydır İlçemiz, Nevşehir'e 16, Kayseri'ye 63 km uzaklıktadır Okul çevremizde kiralık konut sıkıntısı yoktur Kaloriferli ev bulma imkanı vardır Okulumuzun lojmanı yoktur

Adres:Yukarı Mahalle Atatürk Caddesi No: 13 Avanos NEVŞEHİR 50500

Telefon: 0384 511 2496
Ahmet Ergün İlköğretim Okulu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com