|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alanya, antalya, ayhan, ilköğretim, okulu, şahenk |
![]() |
Ayhan Şahenk İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayhan Şahenk İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAyhan Şahenk İlköğretim Okulu Hakkında - Ayhan Şahenk İlköğretim Okulu Tanıtım - Ayhan Şahenk İlköğretim Okulu Resimleri - Ayhan Şahenk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri MİSYONUMUZ BÜTÜN VELİLER EĞİTİMİN BİR PARÇASIDIR ![]() BU OKULDA BULUNMAKTAN HERKES GURUR DUYAR ![]() OKULUMUZDA HEM ÖĞRETENLER HEM DE ÖĞRENENLER BİRBİRLERİNİN ÖĞRENMESİNE VE BİRBİRLERİNİN GELİŞMESİNE YARDIMCI OLMANIN GEREĞİNE İNANIR ![]() KENDİ KENDİNİ İFADE ETMEDE EVRENSEL DEĞERLERLE DÜŞÜNEBİLEN, ARAŞTIRAN, BİLGİYE ULAŞMASINI BİLEN, BİLİMSELLİĞİ ESAS ALAN, İNSANA VE ÇEVREYE ÖNEM VEREN, SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ ![]() VİZYONUMUZ ÖĞRENCİ VE YAKIN ÇEVRESİNİ ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DOĞRULTUSUNDA, KENDİNE GÜVENEN, SÜREKLİ YENİLEYEN BİLİME VE SANATA ÖNEM VEREN BİREYLER YETİŞTİREREK EĞİTİM ALANINDA ÇEVRESİNE ÖRNEK OLAN BİR OKUL OLMASI VELİLERİMİZ EĞİTİMİN PARÇASI OLDUDUKLARINI BİLMELERİ ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DESTEĞİ İLE SÜREKLİ DAHA MÜKEMMELE ULAŞMAKTIR ![]() Ayhan Şahenk İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: AYHAN ŞAHENK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Avsallar Kasabasi Alanya/Antalya Telefon Numarası: 2425171159 Faks Numarası: 2425171159 E-mail Adresi : 304108@meb ![]() ![]() Web Adresi http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|