Suruç Anaokulu Suruç Şanlıurfa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Suruç Anaokulu Suruç ŞanlıurfaSuruç Anaokulu Suruç - Suruç Anaokulu resimleri - Suruç Anaokulu hakkında - Suruç Anaokulu iletişim Şanlıurfa Suruç Anaokulu Şanlıurfa Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Suruç Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Suruç Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Suruç Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Detayı : Suruç Anaokulu 2002-2003 eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştırAydın Mahallesi,Remil Yolu üzerindedirDoğusunda İmam Hatip Lisesi,Batısında Mimar Sinan İlköğretim Okulu bulunmaktadırOkulda 4 derslik,bir oyun odası bulunmaktadır Öğrenci sayısı 196 olup dokuz şubemizle eğitim-öğretim yapmaktadır Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ŞANLIURFA / SURUÇ Adı: SURUÇ ANAOKULU Adresi: Aydin MahRemil Yolu Telefon Numarası: 4146121812 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://surucanaokulumebk12tr/ Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg |
|