|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, köprübaşı, okulu, trabzon, yağmurlu |
![]() |
Yağmurlu İlköğretim Okulu Köprübaşı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağmurlu İlköğretim Okulu Köprübaşı TrabzonYağmurlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yağmurlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yağmurlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yağmurlu İlköğretim Okulu Resimleri Yağmurlu İlköğretim Okulu Trabzon Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yağmurlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yağmurlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yağmurlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / KÖPRÜBAŞI Adı: YAĞMURLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yağmurlu Köyü Telefon Numarası: 4626714422 Kurumun Misyonu : Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda vatan sevgisini özümsemiş, dürüst, kültürlü ve dünyaya olumlu bakabilen, kaliteli öğrenciler yetiştirmek en önemli misyonumuzdur ![]() Kurumun Vizyonu: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını; çevre faktörlerini ve değişen dünya gerçeklerinin de dikkate alarak eğitim bilimlerinin en son, en etkili ve en verimli strateji yöntem ve tekniklerini kullanarak uygulamak, - Öğrencilerin kabiliyet, ihtiyaç ve bireysel farklılıklarına uygun kaliteli bir eğitim-öğretim hizmeti sunmak, - Öğrenciler için şartlar ne olursa olsun olumlu eğitim-öğretim ve sosyal ortamları üretmektir ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|