H.Ahmet Ercan Anaokulu Cizre Şırnak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
H.Ahmet Ercan Anaokulu Cizre ŞırnakCizre H Ahmet Ercan Anaokulu - H Ahmet Ercan Anaokulu Hakkında - H Ahmet Ercan Anaokulu Tanıtımı - H Ahmet Ercan Anaokulu Erişim Bilgileri - H Ahmet Ercan Anaokulu ResimleriH amet Ercan Anaokulu Şırnak Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; H amet Ercan Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, H amet Ercan Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, H amet Ercan Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ŞIRNAK / CİZRE Adı: H AMET ERCAN ANAOKULUAdresi: KONAK İLKOĞRETİM OKULU YANI Telefon Numarası: 4866162455 Kurumumuz öğrencilerimizin hedefledikleri başarıya ulaşmaları için, kaliteli eğitim hizmetlerinden tam olarak yararlanmalarını sağlamaktır ![]() Kalite, kurumumuzda çalışan herbir görevlinin temel sorumluluğudur Bu sorumluluk, kurumlarımızda yeniliğin teşvik edildiği, personelimize kendilerini geliştirme ve yenileme imkanlarının sağlandığı, destekleyici ve teşvik edici bir öğrenme ortamı içinde yerine getirilir![]() Kalitenin sürekli olarak iyileştirilmesi için, orijinal tasarımların ve en iyi uygulamaların araştırılıp en kısa sürede öğretmen, öğrenci ve velilerimizin hizmetine sunulmasına büyük önem verilmektedir ![]() http://haciahmetercananaokulu meb k12 tr/
|
|
|
|