08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
100.Yıl İlköğretim Okulu Maçka Trabzon
100 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - 100 Yıl İlköğretim Okulu Tanıtımı - 100 Yıl İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - 100 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri
100 yı İlköğretim Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 100 yı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 100 yı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 100 yı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 100 yı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: 100 YI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: 100 Yıl llköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4625135184
Kurumun Misyonu :
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusundaAtatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak çağdaşlığın,teknolojinin,toplu msal yardımlaşmanın,milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak,toplumun gelişmesine katkıda bulunabilen yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmektir
Kurumun Vizyonu:
100 Yıl İlköğretim Okulu her öğrencinin iyi bir okuma yazma öğrenmesini,sosyal becerilerinin geliştirilmesini,toplumsal ve milli değerlerini yaşamasını benimsemiştir Kalitemizin ölçüsü öğrencilerin üst sınıflarda başarılı olmasıdır

trabzon meb gov tr
|
|
|