![]() |
Çubuk İlköğretim Okulu Çubuk Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çubuk İlköğretim Okulu Çubuk AnkaraÇubuk İlköğretim Okulu Hakkında - Çubuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Çubuk İlköğretim Okulu Resimleri - Çubuk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çubuk İlköğretim Okulu ;1984-1985 öğretim yılında 05 ![]() ![]() öğretime başlamıştır ![]() ![]() ramına alınarak yapılmıştır ![]() ![]() Okulumuz gündüzlü olup, normal öğretimle başlamış ikili öğretime geçmiştir ![]() ![]() ![]() A/Blok çok amaçlı spor salonu, B/Blok Derslik,Laboratuvar ve işliklerden, C/Blok İdare odaları ve ilave dersliklerden oluşmaktadır ![]() Okulun binasının arsa üzerindeki yeri 2310 M2'dır ![]() ferli olup,Elektriği,suyu ve kanalizasyonu mevcuttur ![]() ramına alınarak 1972 yılında 18 derslik olarak inşaatına başlanmıştır ![]() ![]() Şimdiye kadar okulumuzda görev almış okul müdürleri, 1-Hayati MERCAN 2-Gazi AYDOS 3-Dural BALCI 4-Gazi AYDOS' ki;halen devam etmektedir ![]() Okulu şu anda bir Müdür ![]() ![]() b) Okula özel bir isim verilmiş ise veriliş amacı : Okulumuz İlçede ilk yapılan sekiz yıllık temel eğitim olduğu için Temel Eğitim Okulu olarak bilinse de Okulumuzun Adı Çubuk İlköğretim Okulu'dur ![]() c) Okulun özellikleri (Yatılı, gündüzlü) : Okulumuzda gündüzlü ve ikili öğretim yapılmaktadır ![]() d) Anadolu Liselerine ve Öğretmen liselerine Girme Durumuna göre öğrenci başarı durumu : Okul mevcuduna ve mezun öğrenci sayısına göre % 25-35 arasında değişmektedir ![]() ![]() İLETİŞİM Adres: Cumhuriyet Mahallesi Stad Caddesi No 45 Çubuk-ANKARA Tel: 0312 837 17 64- 0312 837 17 58 Fax: 0312 8385224 Web Adresi : www ![]() ![]() ![]() kaynak:cubukilkogretim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|