Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, çubuk, ilköğretim, okulu

Çubuk İlköğretim Okulu Çubuk Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çubuk İlköğretim Okulu Çubuk Ankara

Çubuk İlköğretim Okulu Hakkında - Çubuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Çubuk İlköğretim Okulu Resimleri - Çubuk İlköğretim Okulu İletişim

Çubuk İlköğretim Okulu ;1984-1985 öğretim yılında 05111984 günü
öğretime başlamıştırOkulun 8990 M2 arsası vardırDevlet yatırım prog-
ramına alınarak yapılmıştırOkulun ismi Çubuk İlköğretim Okuludur
Okulumuz gündüzlü olup, normal öğretimle başlamış ikili öğretime geçmiştirSpor salonu ile bitişik;tek binadırZemin katla birlikte 3 kat olup,3 bloktan oluşmaktadır

A/Blok çok amaçlı spor salonu, B/Blok Derslik,Laboratuvar ve işliklerden,
C/Blok İdare odaları ve ilave dersliklerden oluşmaktadır

Okulun binasının arsa üzerindeki yeri 2310 M2'dırOkul kalori-
ferli olup,Elektriği,suyu ve kanalizasyonu mevcutturOkul Devlet prog-
ramına alınarak 1972 yılında 18 derslik olarak inşaatına başlanmıştır 2006-2007 Eğitim Öğretim yılı başında ikili öğretime geçmiştir

Şimdiye kadar okulumuzda görev almış okul müdürleri,

1-Hayati MERCAN
2-Gazi AYDOS
3-Dural BALCI
4-Gazi AYDOS' ki;halen devam etmektedirÇubuk İlköğretim
Okulu şu anda bir Müdüriki Müdür Yardımcısı, 58 öğretmen ile 20 derslik, bir BT sınıfı, çok amaçlı toplantı salonu, bir Fen Teknoloji Laboratuarı, bir Teknoloji Tasarım sınıfı, bir Görsel Sanatlar sınıfı, iki ana sınıfı, bir kapalı spor salonu ile eğitm-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir
b) Okula özel bir isim verilmiş ise veriliş amacı :
Okulumuz İlçede ilk yapılan sekiz yıllık temel eğitim olduğu için Temel Eğitim Okulu olarak bilinse de Okulumuzun Adı Çubuk İlköğretim Okulu'dur
c) Okulun özellikleri (Yatılı, gündüzlü) :
Okulumuzda gündüzlü ve ikili öğretim yapılmaktadır
d) Anadolu Liselerine ve Öğretmen liselerine Girme Durumuna
göre öğrenci başarı durumu :
Okul mevcuduna ve mezun öğrenci sayısına göre % 25-35 arasında değişmektedir 2007 OKS sonucuna göre 128 mezun öğrencimizden, 13 öğrencimiz Anadolu Lisesine , 25 öğrencimiz de Anadolu Meslek Liselerine yerleştirilmiştir

İLETİŞİM

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Stad Caddesi No 45 Çubuk-ANKARA

Tel: 0312 837 17 64- 0312 837 17 58

Fax: 0312 8385224

Web Adresi : wwwcubukilkogretimk12tr

kaynak:cubukilkogretimk12tr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com