![]() |
23 Nisan İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 23 Nisan İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman23 Nisan İlköğretim Okulu Hakkında - 23 Nisan İlköğretim Okulu Tanıtım - 23 Nisan İlköğretim Okulu Resimleri - 23 Nisan İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri OKULUN TARİHÇESİ VE BUGÜNKÜ DURUMU: 23 Nisan İlköğretim Okulu “Aile kadar sıcak” bir okuldur ![]() ![]() Kurulduğu günden itibaren okulumuz, sürekli gelişme göstererek, Adıyaman’daki okullar içerisinde önemli bir yere gelmiştir ![]() ![]() Bununla birlikte okulumuzdaki öğretmen kadrosunun genç ve dinamik olması, okulumuzun büyümesini ve gelişmesini sağlamıştır ![]() ![]() ![]() Bugün atacağımız adımların gelecekteki okulun sahip olacağı başarılarını ya da başarısızlıklarını oluşturacağını çok iyi bilmekteyiz ![]() ![]() Çok amaçlı konferans salonumuzda il düzeyinde yapılan etkinliklerle, YESÖP sınıfının açılmasıyla okulumuz, performansını daha da arttırmış bulunmaktadır 23 Nisan İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: 23 NİSAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fatih Mah ![]() Telefon Numarası: 4162144244 E-mail Adresi : 23nisan02@hotmail ![]() Web Adresi :http://23nisan02 ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|