|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bozyazı, cumhuriyet, ilköğretim, mersin, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Mersin Bozyazı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Mersin BozyazıBozyazı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Vizyonumuz İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin ![]() İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın İletişim bilgilerimiz Adres: Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kırarası Mevkii Çubukkoyağı Mah ![]() Telefon: 0 324 851 27 66 Mail Adresi: bozyazicumhuriyet@meb ![]() ![]() http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|