Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anamur, ilköğretim, mersin, okulu

Anamur İlköğretim Okulu Mersin

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anamur İlköğretim Okulu Mersin

Anamur İlköğretim Okulu Hakkında - Anamur İlköğretim Okulu Tanıtım - Anamur İlköğretim Okulu Resimleri - Anamur İlköğretim Okulu İletişim

Okul binası 16021978 tarihinde hizmete girmiştir
Binada Anamur Ortaokulu adıyla açılan Ortaokul öğretime başlamış, 23031978 tarihinde İlçe merkezindeki Kıbrıs İlkokulu da aynı binaya taşınarak her iki okul aynı binada ayrı ayrı Eğitim-Öğretimi sürdürmüşlerdir
1982-1983 Öğretim yılında Okulumuzda Temel Eğitim uygulaması
başlatılmıştır, ilkokul (lKad), Ortaokul (2Kad) şeklinde ayrı Müdürlükler halinde Eğitim-Öğretim yapılmıştır
1983-1984 Öğretim yılı başında idare birleştirilerek tek Müdürlük yönetiminde Merkez İlköğretim Okulu adıyla Eğitim-Öğretime devam edilmiştir
1984 yılında Okulun adı Anamur İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

AMACIMIZ

* Bilimsel teknolojinin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu,
* Toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan,
* Gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır

İletişim bilgileri

Adresi: Yeşilyurt Mahallesi
Telefon Numarası: 3248141651
Web site: http://wwwanamurilkogretimk12tr/cpage/Itemid,1/

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com