|
|
Konu Araçları |
75yıl, bölge, esiroğlu, ilköğretim, imkb, maçka, okulu, trabzon, yatılı |
Esiroğlu 75.Yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Maçka Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Esiroğlu 75.Yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Maçka TrabzonEsiroğlu 75yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Esiroğlu 75yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Esiroğlu 75yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Erişim Bilgileri - Esiroğlu 75yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri Esiroğlu 75yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Esiroğlu 75yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Esiroğlu 75yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Esiroğlu 75yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Esiroğlu 75yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MAÇKA Adı: ESİROĞLU 75YIL İMKB YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Esiroğlu 75YH İMKB YİBO Maçka/Trabzon Telefon Numarası: 4625231686 Faks Numarası: 46252316864 |
|