|
|
Konu Araçları |
alaçatı, atatürk, çeşme, ilköğretim, izmir, okulu |
Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Çeşme İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Çeşme İzmirAlaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 7398 m2 alan içinde il özel idaresi tarafından 3 katlı olarak tasarlanmıştır Ancak 2002 yılında 12 derslikli iki katlı bina yapılarak 11112002 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır İlk yıl hayırsever Ertan-Osman ARPACI tarafından modern bir fen laboratuarı yaptırılıp iki adet bilgisayar alınmıştır 2005 yılında Ertan-Osman ARPACI tarafından okulumuz 3 katı ile beraber 9 derslik, okul bahçemize de kantin, danışma ve spor soyunma odaları yaptırılmıştır Aynı hayırseverler tarafından okulumuz bahçesi de düzenlenmiştir Okulumuzun bahçesine 500 kişilik kapalı spor salonu Özel İdare ve İlçe Kaymakamlığı tarafından yaptırılmıştır Okulumuzun bilgi ve teknolojisi sınıfı; tüm altyapısı ve tasarımı Alaçatı Belediye Başkanı Sayın Muhittin DALGIÇ tarafında yaptırılmıştır Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çeşme Okul Adresi : Menderes Mah Okul Yolu Sk No:1 Alaçatı Çeşme İzmir Okul Telefonu : 0 232 7169190 Okul Faks : 0 232 7169190 Okul Web Sitesi : http://wwwalacatiataturkiook12tr Okul E-Mail : 889203@mebk12tr Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|