|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akyüz, esiroğlu, ilköğretim, maçka, mehmet, okulu, trabzon, şher |
![]() |
Esiroğlu Şh.Er Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu Maçka Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esiroğlu Şh.Er Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu Maçka TrabzonEsiroğlu Şh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esiroğlu Şh ![]() ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Esiroğlu Şh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MAÇKA Adı: ESİROĞLU ŞH ![]() Adresi: ESİROĞLU ŞH ![]() Telefon Numarası: 4625231004 Faks Numarası: 4625231146 Kuruluşundan Günümüze Okulumuz 1953-1954 Eğitim-Öğretim yılında açılan okulumuz x metrekare alan üzerinde kurulmuştur ![]() ![]() ![]() İdari kadro müdür ve müdür yardımcısından oluşmaktadır ![]() ![]() Okulumuz Trabzon’a 18 km, Maçka ilçesine 11 km uzaklıktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Misyonu : En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi, 21 ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Bilim ve teknolojinin farkında olan, Yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, Sosyal ve Kültürel faaliyetlere katılımcı, Atatürkçü, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir ![]() Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Kaynak :trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|