Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anamur, cengiz, ilköğretim, okulu, topel

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Anamur

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Anamur

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tanıtım - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri - Cengiz Topel İlköğretim Okulu İletişim

»»AMAÇLARIMIZ

Elli yıllık geçmişimizden aldığımız güçle, bölgesinde lider, demokratik bir ortamda; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, millî ve kültürel değerlerine sahip, bilgi ve teknolojiye ayak uyduran, çevresiyle uyumlu, sosyal ve duyarlı, en iyi temel eğitim ile geleceğini garanti altına alan, fikirlerini özgürce ifade edebilen, sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmek

»»HEDEFLERİMİZ

Biz Cengiz Topel İlköğretim Okulu olarak bütün öğrencilerimizin;

Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını; çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliğine ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak için varız

İletişim

Tel / Faks: 0324 814 11 40

Adres:YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ ANAMUR-MERSİN

E-mail: 263230@mebk12tr

Web site : http://cengiztopelioomebk12tr/

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com