|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gürgenağaç, ilköğ, maçka, okulu, trabzon, şhplüstndoğan |
![]() |
Gürgenağaç Şh.Pl.Üst.N.Doğan İlköğ. Okulu Maçka Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gürgenağaç Şh.Pl.Üst.N.Doğan İlköğ. Okulu Maçka TrabzonGürgenağaç Şh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gürgenağaç Şh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gürgenağaç Şh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MAÇKA Adı: GÜRGENAĞAÇ ŞH ![]() ![]() ![]() ![]() Adresi: Gürgenağaç Köyü Telefon Numarası: 4625328049 Kurumun Misyonu : Değişen dünyaya uyum sağlayabilen,bilgi üretebilen,kendisi ve çevresiyle barışık,ilişkilerinde dürüstlüğü güveni esas alan,etkili iletişim kurabilen,hedefleri doğrultusunda sürekli öğrenme gayretine sahip bireyler yetiştirmek ![]() Kurumun Vizyonu: Eğitim ve öğretim kalitesini yükselterek;ülkesine,milletine hizmet aşkıyla yarışan,Atatürkçü bir gençliğin yetişmesini sağlamak ![]() Kaynak :trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|