|
|
Konu Araçları |
gürgenağaç, ilköğ, maçka, okulu, trabzon, şhplüstndoğan |
Gürgenağaç Şh.Pl.Üst.N.Doğan İlköğ. Okulu Maçka Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gürgenağaç Şh.Pl.Üst.N.Doğan İlköğ. Okulu Maçka TrabzonGürgenağaç ŞhPlÜstNDoğan İlköğ Okulu Hakkında - Gürgenağaç ŞhPlÜstNDoğan İlköğ Okulu Tanıtımı - Gürgenağaç ŞhPlÜstNDoğan İlköğ Okulu Erişim Bilgileri - Gürgenağaç ŞhPlÜstNDoğan İlköğ Okulu Resimleri Gürgenağaç Şhpıüstndoğan İlköğretim Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gürgenağaç Şhpıüstndoğan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gürgenağaç Şhpıüstndoğan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gürgenağaç Şhpıüstndoğan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gürgenağaç Şhpıüstndoğan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MAÇKA Adı: GÜRGENAĞAÇ ŞHPIÜSTNDOĞAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gürgenağaç Köyü Telefon Numarası: 4625328049 Kurumun Misyonu : Değişen dünyaya uyum sağlayabilen,bilgi üretebilen,kendisi ve çevresiyle barışık,ilişkilerinde dürüstlüğü güveni esas alan,etkili iletişim kurabilen,hedefleri doğrultusunda sürekli öğrenme gayretine sahip bireyler yetiştirmek Kurumun Vizyonu: Eğitim ve öğretim kalitesini yükselterek;ülkesine,milletine hizmet aşkıyla yarışan,Atatürkçü bir gençliğin yetişmesini sağlamak Kaynak :trabzonmebgovtr |
|