Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antalya, hafize, hakkı, ilköğretim, kemer, okulu, saygan, sayganhacı

Hakkı Saygan-Hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu Kemer Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hakkı Saygan-Hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu Kemer Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu Hakkında - Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu Tanıtım - Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu Resimleri - Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kemer İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri

OKULUMUZUN TARİHÇESİ Yazdır E-posta

Antalya ili Kemer İlçemizde Yeni Mahalle Akdeniz Caddesi mevkiinde bulunan okulumuz 2004 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır
Okulumuz hayırsever vatandaşlarımız Merhum Hakkı SAYGAN ve eşi Hacı Hafize SAYGAN tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına hibe edilmiştir
Kendilerini rahmet ve şükranla anıyoruz

Hacı Hafize SAYGAN Hakkı SAYGAN

VİZYONUMUZ

Eğitim ezberden uzaktır
Öğrenim yaparak ve yaşayarak gerçekleşir
Eğitim öğrenci merkezlidir
Verilen ödevler proje bazlıdır
Başarı için iş birliği çok önemlidir

Okulumuz A Tipi Eğitim Kurumu olup okulumuzda yüksek seviyede eğitim verilmektedir

AMAÇLARIMIZ
BAŞARILARIMIZ
Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan-3 İlköğretim Okulu Antalya Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan-3 İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan-3 İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan-3 İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan-3 İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HAKKI SAYGAN-HACI HAFİZE SAYGAN-3 İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: YENİ MAHAKDENİZ CADSAĞLIK OCAĞI KARŞISI

Telefon Numarası: 2428144009

Faks Numarası: 2428144009

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi:
Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com