|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hatuniye, ilköğretim, maçka, okulu, trabzon, yazlık |
![]() |
Yazlık Hatuniye İlköğretim Okulu Maçka Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yazlık Hatuniye İlköğretim Okulu Maçka TrabzonYazlık Hatuniye İlköğretim Okulu Hakkında - Yazlık Hatuniye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yazlık Hatuniye İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yazlık Hatuniye İlköğretim Okulu Resimleri Yazlık Hatuniye İlköğretim Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yazlık Hatuniye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yazlık Hatuniye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yazlık Hatuniye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MAÇKA Adı: YAZLIK HATUNİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yazlık Köyü Telefon Numarası: 4625121810 Kurumun Misyonu : Sevgi, güler yüz, ilgi ve bilginin temel değerler olduğu bir öğrenme ortamında; çevreye uyumlu değişen, gelişen ve kendisiyle barışık, daha iyiye ulaşmak için çalışan bireyler yetiştirmek ![]() Kurumun Vizyonu: Bütün öğrencilerin ilgi,ihtiyaç ve yetenekleri doğrultusunda, sevgi saygı ve güven ortamında 21 ![]() ![]() Kaynak :trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|