![]() |
Bayat İlköğretim Okulu Korkuteli Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayat İlköğretim Okulu Korkuteli AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Bayat İlköğretim Okulu Hakkında - Bayat İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayat İlköğretim Okulu Resimleri - Bayat İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Korkuteli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() Tarihçe Antalya ili Korkuteli İlçesi Bayat Köyü Bayat İlköğretim Okulu 1947 yılında yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Misyonumuz Biz, başarıyı hedefleyen; araştıran, sorgulayan ve yeteneklerini ön plana çıkaran: sorumluluk alabilen, özgün , yenilikçi ,özgüveni olan ve teknolojyi kullanabilen; sağlam karakterli , sevgi ve hoşgörüyü benimsemiş; sosyal ve kültürel alanda aktif bireylerin yetiştiği ve bütün paydaşların mutlu olduğu bir okul için varız ![]() ![]() Vizyonumuz Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır ![]() Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir ![]() ![]() ![]() Bayat İlköğretim Okulu Antalya Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KORKUTELİ Adı: BAYAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bayat Köyü Telefon Numarası: 0242 645 11 22 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:bayat@meb ![]() Web Adresi:bayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|