|
|
Konu Araçları |
alparslan, ballıca, ilköğretim, okulu, trabzon |
Ballıca Alparslan İlköğretim Okulu Of Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ballıca Alparslan İlköğretim Okulu Of TrabzonBallıca Alparslan İlköğretim Okulu Hakkında - Ballıca Alparslan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ballıca Alparslan İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ballıca Alparslan İlköğretim Okulu Resimleri Ballıca Alparslan İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ballıca Alparslan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ballıca Alparslan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ballıca Alparslan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ballıca Alparslan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / OF Adı: BALLICA ALPARSLAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ballica Beldesi Yavuz Selim Mah Telefon Numarası: 4627785297 Kurumun Misyonu : öğrencilerin vatanına milletine yararlı birer yurttaş olarak yetişmesini sağlamak Kurumun Vizyonu: Atatürk ilkelerine bağlı laik,sosyal ve kültürel değerlerine bağlı yarartıcı öğrenciler yetiştirmek trabzonmebgovtr |
|