|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, cumhuriyet, ilköğretim, korkuteli, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Korkuteli Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Korkuteli AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Korkuteli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() OKUL BİLGİLERİ Okulun İlk Eğitime Başladığı Yıl : 1977 Binanın Hizmete Girdiği Yıl : 1977 Okulun Toplam Alanı : 4500 Okulun Bina Mülkiyeti : Milli Eğitim Bakanlığı Isınma Durumu : Kalorifer Okulun Derslik Sayısı : 17 Lojman Durumu : yok Yerleşim Yeri : Merkez ÖĞRETMEN DURUMU Okulun Öğretmen Sayısı : 24 Kadrolu : 15 Sözleşmeli : 1 Ücretli : 6 Görevli : 2 ÖĞRENCİ BİLGİLERİ Okulun Toplam Öğrenci Sayısı : 400 Erkek Öğrenci Sayısı : 210 Kız Öğrenci Sayısı : 190 Şube Başına Düşen Öğrenci Sayısı : 24 Şube Başına Düşen Öğretmen Sayısı : 1 MİSYONUMUZ En büyük idealimiz; Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Anayasasına, Türk demokrasisinin ilkelerine ve yöntemlerine uygun hareket eden, aktif öğrenme yoluyla gerekli bilgi ve becerileri kazanmış, problemlerini çözebilen, öğrendiklerini uygulayabilen, 21 ![]() VİZYONUMUZ Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak vizyonumuz; araştırma ağırlıklı bir ilköğretim modelini benimsemektir ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Korkuteli'nde en iyi eğitim ve öğretim vererek Antalya ve Türkiye�de en kaliteli ilköğretimler arasında gösterilen bir kurum olmayı amaçlar ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Antalya Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KORKUTELİ Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Uzunoluk Mh ![]() ![]() Telefon Numarası: 2426432320 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 742414@meb ![]() ![]() Web Adresi: Cumhuriyet İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|