|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alanya, antalya, hacı, ilköğretim, kadiroğlu, okulu |
![]() |
Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Alanya AntalyaHacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() OKULUMUZUN MİSYONU Kendini ifade edebilen, haklarını kullanıp, başkalarının haklarına saygı gösteren, estetik duyguları gelişmiş fertleri, bütün birimleriyle eksiksiz bir ortamda hayata hazırlamak ![]() Ayrıca bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye ; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız ![]() OKULUMUZUN ÖĞRETİM ŞEKLİ VE SEVİYESİ Okulumuz 8 yıllık ilköğretim okuludur ![]() ![]() VİZYONUMUZ 1- Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak ![]() 2- Öğrencilerin becerilerini ve zihinsel çalışmalarını birleştirerek çok yönlü gelişmelerini sağlamak ![]() 3- Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, anayasa�a ve demokrasi ilkelerine, insan ve çocuk haklarına saygılı, haklarını kullanabilen, sorumluluk yüklenebilme bilincini kazanmış bireyler yetiştirmek ![]() 4- Bireysel ve toplumsal sorunları tanıma ile bu sorunlara çözüm arama alışkanlığı kazandırmak ![]() 5- Kaynakları verimli ve etkili kullanarak eğitim öğretimde kalite ve verimi arttırmak ![]() 6- Öğrencilerin millî ve evrensel kültür değerlerini tanıma, benimseme, geliştirme ile saygı duymalarını sağlamak ![]() 7- Velî ve çevre ile olumlu ilişkiler kurmak ve geliştirmek ![]() 8- Kendine güvenen, düşünebilen, düşüncelerini aktarıp savunabilen teknolojiyi kullanabilen, planlı çalışabilen, girişimci ve estetik duyguları gelişmiş bireyler yetiştirebilmek ![]() acı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: HACI KADİROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Göl Mahallesi Iboş Cad ![]() ![]() Telefon Numarası: 2425140507 Faks Numarası: 2425143530 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu < ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|