Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adile, anaokulu, bursa, naşit

Adile Naşit Anaokulu Bursa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adile Naşit Anaokulu Bursa

Adile Naşit Anaokulu Hakkında - Adile Naşit Anaokulu Tanıtım -Adile Naşit Anaokulu Resimleri - Adile Naşit Anaokulu İletişim

Adile Naşit Anaokulu Bursa Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Adile Naşit Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Adile Naşit Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Adile Naşit Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ADİLE NAŞİT ANAOKULU

Adresi: ORTA BAĞLAR MHPRFTEZOK CDNO:2 YILDIRIM/BURSA

Telefon Numarası: 2243678587

Faks Numarası: 2243678297

E-mail Adresi:

Web Adresi: http://wwwadilenasitanaokuluk12tr/

Oklumuz; 1996 – 2002 tarihleri arasında Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Anasınıfı olarak faaliyet göstermekte iken, Vali, Kaymakam ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak girişimleriyle,

2002 – 2003 eğitim öğretim döneminde anaokuluna dönüştürülerek, ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Adile NAŞİT’in anısını yaşatmak üzere ADİLE NAŞİT ANAOKULU adı altında 24 EYLÜL 2002 tarihinde kurucu müdür olarak görevlendirilen Aynur AKYOL, 3 öğretmen, 1 personel ve 40 öğrenci ile eğitim hizmeti vermeye başlamıştır

Bugün okulumuzda 5 öğretmen, 121 öğrenci ve 4 yardımcı personel bulunmaktadır 5 şube, 1 mutfak, 1 salon, 1 memur odası, oyun bahçesi bölümlerinden oluşmaktadır Ayrıca her sınıfta klima, TV, VCD ve müzik ses düzeni vardır

Okulumuz her alanda kapasite ve kalite yükseltme çabası içerisinde olup, yakın gelecekte modern çağın teknolojisinden faydalanma yoluna giderek sürekli yenilikle değişimi amaç edinmiştir Bilgisayar eğitimi de verilmektedir

Öz görevimiz; yasa ve yönetmelikler doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarını amaç edinerek sevgi ve hoşgörü ile sürekli gayrettir

Amacımız; bilgiyi öğrenen ve kullanabilen, bilgiyi üreten ve ihtiyaç eden bilim yuvası haline dönüşebilmesi için, düşünen, eleştiren, sorgulayan, yargılayan, fayda ve zararı ayırt edebilen, liderlik duygusuyla kendisini yansıtan bireyler yetiştirmektir

Öğrencilerimize psikomotor alanda, sosyal, duygusal, bilişsel alanda ve özbakım becerileri yönünden kişisel gelişimlerini sağlarken bireysel farklılıklara saygı duyan, paylaşımcı, rahat ve kaliteli bir ortam hazırlamaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com