![]() |
Adile Naşit Anaokulu Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adile Naşit Anaokulu BursaAdile Naşit Anaokulu Hakkında - Adile Naşit Anaokulu Tanıtım -Adile Naşit Anaokulu Resimleri - Adile Naşit Anaokulu İletişim Adile Naşit Anaokulu Bursa Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / YILDIRIM Adı: ADİLE NAŞİT ANAOKULU Adresi: ORTA BAĞLAR MH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2243678587 Faks Numarası: 2243678297 E-mail Adresi: Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Oklumuz; 1996 – 2002 tarihleri arasında Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Anasınıfı olarak faaliyet göstermekte iken, Vali, Kaymakam ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak girişimleriyle, 2002 – 2003 eğitim öğretim döneminde anaokuluna dönüştürülerek, ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Adile NAŞİT’in anısını yaşatmak üzere ADİLE NAŞİT ANAOKULU adı altında 24 EYLÜL 2002 tarihinde kurucu müdür olarak görevlendirilen Aynur AKYOL, 3 öğretmen, 1 personel ve 40 öğrenci ile eğitim hizmeti vermeye başlamıştır ![]() Bugün okulumuzda 5 öğretmen, 121 öğrenci ve 4 yardımcı personel bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuz her alanda kapasite ve kalite yükseltme çabası içerisinde olup, yakın gelecekte modern çağın teknolojisinden faydalanma yoluna giderek sürekli yenilikle değişimi amaç edinmiştir ![]() ![]() Öz görevimiz; yasa ve yönetmelikler doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarını amaç edinerek sevgi ve hoşgörü ile sürekli gayrettir ![]() Amacımız; bilgiyi öğrenen ve kullanabilen, bilgiyi üreten ve ihtiyaç eden bilim yuvası haline dönüşebilmesi için, düşünen, eleştiren, sorgulayan, yargılayan, fayda ve zararı ayırt edebilen, liderlik duygusuyla kendisini yansıtan bireyler yetiştirmektir ![]() Öğrencilerimize psikomotor alanda, sosyal, duygusal, bilişsel alanda ve özbakım becerileri yönünden kişisel gelişimlerini sağlarken bireysel farklılıklara saygı duyan, paylaşımcı, rahat ve kaliteli bir ortam hazırlamaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|