|
|
Konu Araçları |
antalya, gümüşlü, ilköğretim, korkuteli, okulu |
Gümüşlü İlköğretim Okulu Korkuteli Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gümüşlü İlköğretim Okulu Korkuteli AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Gümüşlü İlköğretim Okulu Hakkında - Gümüşlü İlköğretim Okulu Tanıtım - Gümüşlü İlköğretim Okulu Resimleri - Gümüşlü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Korkuteli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Gümüşlü İlköğretim Okulu Antalya Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gümüşlü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gümüşlü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gümüşlü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gümüşlü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KORKUTELİ Adı: GÜMÜŞLÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gümüşlü Köyü Telefon Numarası: 2426596166 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Gümüşlü İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|