|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, aydınoluk, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Aydınoluk İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aydınoluk İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanAydınoluk İlköğretim Okulu Hakkında - Aydınoluk İlköğretim Okulu Tanıtım - Aydınoluk İlköğretim Okulu Resimleri - Aydınoluk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() AYDINOLUK İLKÖĞRETİM OKULU TARİHİ GELİŞİMİ 1942 yılında Aydınoluk köyünde, Aydınoluk İlkokulu adı altında Abuzer KOÇ’ a ait toprak bir odada tek derslik olarak eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1998 yılında ilkokul ve ortaokul birleştirilerek, 8 yıllık zorunlu ilköğretim uygulamasına geçilmiştir ![]() ![]() ![]() Hâlihazırda Okulumuz bünyesinde; 6 Derslik, 3 Lojman, 1 Müdür odası, 3 Öğretmenler odası, 2 Tuvalet (3 erkek öğrenci, 2 kız öğrenci) bulunmaktadır ![]() Kurumun Yapısı Aydınoluk İlköğretim Okulu Müdürlüğü kendine ait hizmet binasında: 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Anasınıfı Öğretmeni, 5 Sınıf Öğretmeni, 1 Fen ve teknoloji Öğretmeni,1 Sosyal Bilgiler Öğretmeni, 1 Türkçe Öğretmeni, 1 İngilizce Öğretmeni, 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, 13 kişilik insan kaynağıyla, hizmet vermektedir ![]() ![]() Kuruma ait birbirine çok uzak 4 binada eğitim öğretim yapılmaya çalışılmaktadır ![]() ![]() ![]() Kurum içi iletişim belirlenen yazışma kurallarına uygun hiyerarşik bir düzende yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca kurum çalışanlarının ve kurumdan hizmet alanların motivasyon düzeyini, kuruma dair değerlendirmeleri ve kurumdan beklentilerini öğrenmek üzere zaman zaman öz değerlendirme çalışmaları yapılmakta dilek ve şikayetler, öneriler değerlendirilmektedir ![]() Okulumuzda bütün idari işlemler ve sınıflarımız teknolojik alt yapıyı gerektirmektedir ![]() ![]() Aydınoluk İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: AYDINOLUK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AYDINOLUK KÖYÜ Telefon Numarası: 4162512092 Faks Numarası: 4162512092 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|