Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adıyaman, aydınoluk, ilköğretim, merkez, okulu

Aydınoluk İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aydınoluk İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman

Aydınoluk İlköğretim Okulu Hakkında - Aydınoluk İlköğretim Okulu Tanıtım - Aydınoluk İlköğretim Okulu Resimleri - Aydınoluk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

AYDINOLUK İLKÖĞRETİM OKULU TARİHİ GELİŞİMİ

1942 yılında Aydınoluk köyünde, Aydınoluk İlkokulu adı altında Abuzer KOÇ’ a ait toprak bir odada tek derslik olarak eğitim-öğretime başlamıştır Daha sonra 1970 yılında 2 derslikli Arizona Çatı tabir edilen beton okul ve 2 lojman yapılmıştır 1989 yılında 1 Anasınıfı ve bir lojman bitişik şekilde yapılmış 1992 yılında köylüler kendi imkanları ile 2 oda, bir hol ve bir öğretmenler odasından oluşan bir beton bina yapmış ve ortaokul olarak kullanılmıştır 1993 yılında İpekli Aydınoluk ortaokulu adıyla 3 derslikli Ortaokul binası yapılmış ve 1993-1994 yılında eğitim öğretime başlamıştır
1998 yılında ilkokul ve ortaokul birleştirilerek, 8 yıllık zorunlu ilköğretim uygulamasına geçilmiştir Aydınoluk Köyü İlkokulu ve Aydınoluk Köyü Ortaokulu birleştirilerek, İPEKLİ AYDINOLUK İLKÖĞRETİM OKULU adıyla eğitim-öğretime başlamıştır2004 yılında okulun adı Aydınoluk İlköğretim okulu olarak değiştirilmiştir

Hâlihazırda Okulumuz bünyesinde; 6 Derslik, 3 Lojman, 1 Müdür odası, 3 Öğretmenler odası, 2 Tuvalet (3 erkek öğrenci, 2 kız öğrenci) bulunmaktadır
Kurumun Yapısı

Aydınoluk İlköğretim Okulu Müdürlüğü kendine ait hizmet binasında:
1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Anasınıfı Öğretmeni, 5 Sınıf Öğretmeni, 1 Fen ve teknoloji Öğretmeni,1 Sosyal Bilgiler Öğretmeni, 1 Türkçe Öğretmeni, 1 İngilizce Öğretmeni, 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, 13 kişilik insan kaynağıyla, hizmet vermektedir Hizmet gerekleri açısından gerekli olan teknolojik alt yapısının eksik olduğu teknoloji sınıfının olmadığı hizmet binasının yetersiz olduğu bir binada eğitim öğretim verilmektedir
Kuruma ait birbirine çok uzak 4 binada eğitim öğretim yapılmaya çalışılmaktadır Kurumumuza 2008-2009 eğitim öğretim yılında 100 yıl köyünden 15 öğrenci 1 araçla taşınacaktır
Kurum içi iletişim belirlenen yazışma kurallarına uygun hiyerarşik bir düzende yapılmaktadır Karar alma süreçlerine birlikte katılım, olumlu etkisini göstermektedir Bunun en güzel örneği, okulumuzda oluşturulan Okul Gelişim Yönetim Ekibidir Kısaca okulun meclisi denilebilecek bu ekipte okuldan hizmet alan bütün paydaşlar temsil edilmektedir Karar alma süreci noktasında henüz tam katılım sağlanamamış olmakla beraber bu oluşum büyük bir gelişme olarak görülmektedir
Ayrıca kurum çalışanlarının ve kurumdan hizmet alanların motivasyon düzeyini, kuruma dair değerlendirmeleri ve kurumdan beklentilerini öğrenmek üzere zaman zaman öz değerlendirme çalışmaları yapılmakta dilek ve şikayetler, öneriler değerlendirilmektedir
Okulumuzda bütün idari işlemler ve sınıflarımız teknolojik alt yapıyı gerektirmektedir Amaç, bütün eğitim öğretim süreçlerinde internetin etkin kullanımı ve dolayısıyla planlama ağırlıklı çalışmanın ön plana alınmasıdır Kurumumuz Merkez Teşkilatı ile İLSİS ve mebmail adı verilen bir internet veri tabanını kullanarak iletişim kurmaktadır

Aydınoluk İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aydınoluk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aydınoluk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aydınoluk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aydınoluk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: AYDINOLUK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: AYDINOLUK KÖYÜ

Telefon Numarası: 4162512092

Faks Numarası: 4162512092

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi :http://okulwebmebgovtr/02/01/302482/iletisimhtml

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com