|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ihsan, ilköğretim, karadeniz, okulu, trabzon |
![]() |
İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Of Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Of Trabzonİhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Hakkında - İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Tanıtımı - İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Resimleri - İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri ![]() İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / OF Adı: İHSAN KARADENİZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ihsan Karadeniz ilköğretim Okulu Of/Trabzon Telefon Numarası: 4627852199 Kurumun Misyonu : Öğrencilerimizin kendi akranları arasında öne çıkarak, OKS sınavlarında başarılı olmalarını sağlamak, onları bilgi ve becerilerine uygun mesleklere yönlendirmek, sorumluluk alma ve olaylara objektif yaklaşabilen bireyler olmalarını sağlamak ![]() Kurumun Vizyonu: 1- Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, Milli ve manevi değerlerine bağlı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler olarak yetiştirmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak:trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|