Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atalay, ereğli, ilköğretim, kamil, konya, okulu, şehit

Şehit Kamil Atalay İlköğretim Okulu Konya Ereğli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Kamil Atalay İlköğretim Okulu Konya Ereğli

Şehit kamil Atalay İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit kamil Atalay İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit kamil Atalay İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit kamil Atalay İlköğretim Okulu İletişim

Konya Ereğli Şehit kamıl Atalay İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Konya Ereğli Şehitkamıl Atalay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Konya Ereğli Şehitkamıl Atalay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Konya Ereğli Şehitkamıl Atalay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Konya Ereğli Şehitkamıl Atalay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Şehit kamil Atalay İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Şehit Kamil ATALAY İlköğretim Okulu ,Ereğli'nin En eski iki okulundan birisidir İlk defa Şimdiki DUMLUPINAR İlköğretim Okulunun bulunduğu yerde hizmet vermiş,Daha sonra 1937 Yılında Almanlar tarafından yapılan binasında İSMET PAŞA İlkokulu adı altında eğitim,öğretime başlamıştır1953 Yılında il daimi encümeninin aldığı bir kararla KORE'de Kunuri Savaşlarında Şehit olan EREĞLİ'li Levazım subayı Kamil Mehmet ATALAY'ın ismi verilmiş ve okulun adı Şehit Kamil ATALAY İlkokulu olmuştur1998-99 Öğretim yılında yeni binasınında hizmete girmesi ile İlköğretim okulu olarak Eğitim ,Öğretim Yapılmaktadır

Şehit kamil Atalay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KONYA EREĞLİ ŞEHİTKAMIL ATALAY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BAĞDATLI CADDESİ
Telefon Numarası: 3327131173
Faks Numarası: 3327131601
E-mail Adresi: 711555@mebk12tr
Web Adresi: -

Şehit kamil Atalay İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com