![]() |
Kıyıcık İlköğretim Okulu Of Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıyıcık İlköğretim Okulu Of TrabzonKıyıcık İlköğretim Okulu Hakkında - Kıyıcık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kıyıcık İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kıyıcık İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Kıyıcık İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kıyıcık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kıyıcık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kıyıcık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / OF Adı: KIYICIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Mahalle Telefon Numarası: 4627793083 Faks Numarası: 4627792085 Okulumuz Beldemizde okul 1942 yılında zamanın muhtarı Ali Rıza Çakıroğlu'nun önderliğinde köy halkının katkısı ile yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bölgemizde taşımalı eğitime devam edilmektedir ![]() ![]() Okulumuzda ısınma, 1998 yılında hizmete giren kalorifer sistemi ile sağlanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda toplam 368 öğrenci eğitim-öğretim görmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine, topluma faydalı bireyler meydana getirmek, Fikirlere değer verilen, Okumanın ve kendini gerçekleştirmenin yaygın olduğu, Buluşçuluğun, icat etmenin ödüllendirildiği, Değerlerin egemen olduğu, Herkesi bir vizyon geliştirmeye yüreklendirmektir ![]() Vizyonumuz İşleri yapan değil ;İşleri doğru yapan Sorgulayan, Araştıran,Sağlıklı, iletişim kuran, Yaşamı kullanma becerisini kazanmış , düşünen düşündüren, Demokratik kişilik eğitimini alan, toplumda problem olmayan, kaliteli eğitim vermeyi amaç edinen bir anlayışı ortaya koymak ![]() İlkelerimiz 1-Sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı kaliteli, öğrenci merkezli eğitim öğretim yapmak ![]() 2-Çevresi ile uyumlu, sürekli gelişen, değişen, katılımcı, dayanışma bilincine sahip ve demokrasiyi özümsemiş, saygılı topluma faydalı bireyler yetiştirmek ![]() 3-Çalışanların ve öğrencilerin mutlu olduğu bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmak ![]() 4-Öğrenci veli okul ilişkisine önem vererek, eğitimin içine veliyi katarak eğitim kalitesini yükseltmek ![]() 5-Okulun fiziki imkanlarını geliştirmek ve eğitim kalitesini yükseltmek için, ekip ruhuyla çalışmak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|