|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bölge, hanönü, ilköğretim, karagöz, kastamonu, okulu, yatılı, şfaruk |
Ş.Faruk Karagöz Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Kastamonu Hanönü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ş.Faruk Karagöz Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Kastamonu HanönüŞ Faruk Karagöz Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Ş Faruk Karagöz Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Ş Faruk Karagöz Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim - Ş Faruk Karagöz Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ResimleriKastamonu Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ş faruk Karagöz Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ş faruk Karagöz Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ş faruk Karagöz Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ş faruk Karagöz Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / HANÖNÜ Adı: Ş FARUK KARAGÖZ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULUAdresi: Vali Topaloğlu Cad Hanönü/KastamonuTelefon Numarası: 3664975005 Faks Numarası: 3664975005 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|