|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
giresun, gurel, görele, ilköğretim, mehmet, okulu |
![]() |
Mehmet Gurel İlköğretim Okulu Görele Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Gurel İlköğretim Okulu Görele GiresunMehmet Gurel İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Gurel İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mehmet Gurel İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Mehmet Gurel İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Görele Mehmet Gurel İlköğretim Okulu Giresun Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Görele Mehmet Gurel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Görele Mehmet Gurel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Görele Mehmet Gurel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / GÖRELE Adı: GÖRELE MEHMET GUREL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeşiltepe mevkii Görele GIRESUN Telefon Numarası: 4545134276 Tarihçe: * Okulumuz 2006 yılında Görele Türkeli Köyü sakinlerinden işkadını Melahat GÜREL tarafından 4610 metrekare arsası bağışlanarak, 1987 Türkiye Rekortmeni amcası Mehmet GÜREL adına 2006 yılında devlet tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() Misyonumuz: * İçimizde var olan daha iyi olma duygularımızı eğitim öğretim yoluyla harekete geçirerek çevremize kalite yolculuğunda rehber olmak hedefimiz, beni geliştirerek bize hizmet etmek ise görevimizdir Vizyonumuz : İçimizdeki sevgiyi yeşerterek, hoşgörü ve saygıyı oluşturup el ele yeniye ve daha iyiye doğru yürüyerek; * Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, * Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine taşımayı amaç edinmiş, * Haklarını ve sorumluluklarını bilen, * Bilgili becerili, * Milletinin değerleriyle uyumlu çağdaş insanı yetiştirmek istiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|