|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akif, ersoy, giresun, ilköğretim, keşap, mehmet, okulu |
![]() |
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Keşap Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Keşap GiresunMehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri ![]() M ![]() ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / KEŞAP Adı: M ![]() Adresi: Bozkurt Mah ![]() Telefon Numarası: 4546413019 Faks Numarası: 4546414245 TARİHÇE 1924 yılında o zaman nahiye merkezi olan Keşap'ta Merkez İlkokulu adıyla açılan okulumuz, şimdiki Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulunun bulunduğu yerde eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() Keşap Merkez İlkokulu olarak bugünkü inşaatı devam eden eski binasına 1966 yılında taşınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İl Makamının 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün eğtim öğretime devam edilen bina 18 derslik, 6 laboratuar Türk Telekom tarafından yaptırılarak, 2007 yılında Milli Eğitim Bakanlığına geçici teslimi yapılmıştır ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak VİZYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() İNANDIĞIMIZ İLKELER 1- Öğrencimize çağın gerektirdiği ekonomik, sayısal ve kültürel ihtiyaçlara cevap verecek tarzda bilgi ve beceri kazandırmak ![]() 2- Öğrencilerimizi girişimciliğe teşvik ederek üretken duruma getirmek ![]() 3- Öğrencilerimizi hizmet alanlarının ihtiyacına uygun meslek elemanları olarak yetiştirmek AMAÇLARIMIZ ve STRATEJİLERİMİZ 1- Öğrencilerimize Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğitim ve öğretim vermek 2- Öğrencilerimize çağın ve teknolojinin getirdiklerini verebilmek 3- Öğrencilerin boş vakitlerini verimli bir biçimde değerlendirmelerini sağlamak ve bununla birlikte aile bütçelerine katkıda bulunmalarını sağlamak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|