|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alanya, antalya, hacıbey, ilköğretim, kargıcak, okulu |
Kargıcak Hacıbey İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kargıcak Hacıbey İlköğretim Okulu Alanya AntalyaKargıcak Hacıbey İlköğretim Okulu Hakkında - Kargıcak Hacıbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Kargıcak Hacıbey İlköğretim Okulu Resimleri - Kargıcak Hacıbey İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Kargıcak Hacıbey İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kargıcak Hacıbey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kargıcak Hacıbey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kargıcak Hacıbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kargıcak Hacıbey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: KARGICAK HACIBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kargicak Hacibey B S ilköğretimokulu Alanya-AntalyaTelefon Numarası: 2425131198 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :KARGICAK HACIBEY İLKÖĞRETİM OKULU (Antalya, Alanya) Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|