![]() |
Karlibel İlköğretim Okulu Görele Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karlibel İlköğretim Okulu Görele GiresunKarlibel İlköğretim Okulu Hakkında - Karlibel İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karlibel İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri Karlibel İlköğretim Okulu Giresun Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karlibel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karlibel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karlibel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / GÖRELE Adı: KARLİBEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AYDINLAR BELDESİ-ÖZ KARLIBEL MAHALLESİ ![]() Telefon Numarası: 4545372777 Okulumuz1969 yılında Karlıbel köyü (Cimide) den bölünerek üç köye ayrılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1991-1992 Öğretim yılı başında aynı binada ilköğretim okuluna dönüştürülerek eğim-öğretimine devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 9(Dokuz) derslik, Kütüphane ,Laboratuar,Bilgi teknoloji sınıfı (Sınıf Hazırlanmıştır),Müdür odası,öğretmenler odası , Lojman,Öğrencilerin yemek yediği bölüm ve Çok amaçlı salon bulunmaktadır ![]() Kaynak : http://giresun ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|