|
|
Konu Araçları |
akguney, çetinkaya, ceyda, ilköğretim, inebolu, kastamonu, okulu |
Akguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu Kastamonu İnebolu |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu Kastamonu İneboluAkguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Akguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu İletişim - Akguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Akguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / İNEBOLU Adı: AKGUNEY CEYDA ÇETİNKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AKGÜNEY KÖYÜ Telefon Numarası: 3668551249 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
Cevap : Akguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu Kastamonu İnebolu |
01-22-2017 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Akguney Ceyda Çetinkaya İlköğretim Okulu Kastamonu İneboluBen de bu okulda sadece 1 Sınıfı okudum Şimdi ise 6 Sınıftayım Yani aradan 5 yıl geçti Okulumu çoooooooooooooooooooooook özledim Hele ki FATİH ATLI öğretmenimi Zamanında ondan bir iki tokat yedik ama olsun Yine de onu çok seviyorum |
|