![]() |
Cumhuriyet Anaokulu Edirne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet Anaokulu EdirneCumhuriyet Anaokulu Hakkında - Cumhuriyet Anaokulu Tanıtım - Cumhuriyet Anaokulu Resimleri - Cumhuriyet Anaokulu İletişim Bilgileri ![]() Cumhuriyet Anaokulu Edirne İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: EDİRNE / İPSALA Adı: CUMHURİYET ANAOKULU Adresi: BOZKURT MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2846161110 Faks Numarası: 2846161110 Web Adresi: Cumhuriyet Anaokulu ![]() ![]() Okulumuz 21 Eylül 2006 tarihinde , Resmi Bağımsız Anaokulu olarak Eğitim Öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() Toplam 3823 m2'lik bir araziye sahip olan okulumuz , bina olarak 446,93m2 'lik bir alan kaplamaktadır ![]() ![]() 4 derslikli olan okulumuzda ; müdür odası , öğretmenler odası , mutfak , yemekhane ,çok amaçlı salon, 3-6 yaşa göre düzenlemiş öğrenci tuvaletleri ve personel tuvaleti,sığınak ve depo bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() İpsala Cumhuriyet Anaokulu olarak felsefemiz , öğrencilerimizin her birinin farklı olduğu gerçeğinden hareketle ; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda onlara sevgiyi , paylaşmayı , araştırmayı , öğrenmeyi öğretmektir ![]() ![]() ![]() Okulumuzun eğitimin kalitesi , eğitim sırasında kullanılan teknolojik gelişmeler kültürel ve sosyal faaliyetlerle desteklenen veli öğretmen işbirliği ile her yıl öğrenci sayımızın katlanarak çoğalması bunun en güçlü kanıtı olmaktadır ![]() Okul saatlerimiz; Tam gün programı için : 8 ![]() ![]() Yarım gün öğleden sonra: 12 ![]() ![]() Yemeklerimiz kendi mutfağımızda hazırlanır ve yemekhanede yenir ![]() ![]() Cumhuriyet Anaokulu Resimleri ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|