Kestel İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kestel İlköğretim Okulu Alanya AntalyaKestel İlköğretim Okulu Hakkında - Kestel İlköğretim Okulu Tanıtım - Kestel İlköğretim Okulu Resimleri - Kestel İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri KESTEL İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ Okulumuz 1940 yılında eğitmen Hasan Yüksel tarafından ÇAMYOLU İLKOKULU olarak eğitime açılan okulumuz:1970 yılında 3 katlı, 9 haneli yeni bina ile hizmete devam etmiştir 1980 yılında eski binada ÇAMYOLU ORTAOKULU'U eğitim öğretime başlamıştır 1990-1991 eğitim öğretim sezonunda iki okul birleştirilerek ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür Çamyolu köyü kasabaya dönüştürüldükten sonra Kestel ismini almış ve okulun adı da KESTEL İLKÖĞRETİM OKULU olmuştur 1997-1998 yılları arasında Rotari Kulubü tarafından zemin katı (boş) ve 1 katı yaptırılmış, Ketel Belediye'si tarafından 2 katı yaptırılarak ek bina ile 19 dershane ve diğer birimleri tamamlamıştır![]() 2003 eğitim öğretim yılında sınıf ve salon ihtiyacı sebebiyle zemin katına hayırseverler tarafından yardım alınarak derslikler ve wc ler yapılmıştır ![]() Okulumuzda 453 öğrenci öğrenim görmekte; 24 öğretmen,müdür yardımcımız ve müdürümüz ile birlikte eğitim ve öğretime hizmet verilmektedir Ayrıca yöremizin önemli okullarından birisidir![]() Kestel ilköğretim Okulu'nda daha nice yıllar hizmetine başarılarla beraber devam etmesini dileriz Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kestel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kestel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kestel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kestel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: KESTEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kestel ilköğretim Okulu Alanya-Antalya Telefon Numarası: 2425181040 Faks Numarası: 2425181061 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb meb gov tr/07/03/238487/ biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|