|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alanya, antalya, ilköğretim, kestel, müminler, okulu |
![]() |
Kestel Müminler İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestel Müminler İlköğretim Okulu Alanya AntalyaKestel Müminler İlköğretim Okulu Hakkında - Kestel Müminler İlköğretim Okulu Tanıtım - Kestel Müminler İlköğretim Okulu Resimleri - Kestel Müminler İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1971-1972 yılında şu anda marketin bulunduğu yerde hizmete başlamıştır ![]() Daha sonra okul bahçesi olan alanda iki derslikli bir okul yapılmıştır ![]() birleştirilmiş sınıf olarak hizmet vermiştir ![]() yarısında okul Kestel İlköğretim Okulu’na geçici olarak taşınmıştır ![]() ![]() ![]() tarihine kadar Kestel İlköğretim Okulunda eğitim öğretime devam edilmiştir ![]() Yeni hizmet binası Kestel ORIENT OTEL tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() okulda eğitim öğretime başlanmıştır ![]() İLKÖĞRETİM OKULU olarak değişmiştir ![]() Eğitim-Öğretim yılında sınıflar eğitim öğretime başlamıştır ![]() okulu olarak faaliyet göstermektedir ![]() ![]() 14 derslikli olup 04 ![]() ![]() ![]() ve yemekhanesi mevcuttur ![]() ![]() odası, araç gereç odası, temizlik odaları, engelli tuvaletleri gibi bölümler mevcuttur ![]() 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılından itibaren anasınıfı hizmet vermektedir ![]() Kestel Müminler İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: KESTEL MÜMİNLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KESTEL MÜMİNLER AKDENİZİLKÖĞRETİMOKULU ALANYA-ANTALYA Telefon Numarası: 2425181880 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ÖDÜLLERİMİZ ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|