![]() |
Yazlık İlköğretim Okulu Of Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yazlık İlköğretim Okulu Of TrabzonYazlık İlköğretim Okulu Hakkında - Yazlık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yazlık İlköğretim Okulu Resimleri - Yazlık İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri Yazlık İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yazlık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yazlık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yazlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / OF Adı: YAZLIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yazlık llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4627882135 Faks Numarası: 4627882135 Kurumun Misyonu : Atatük İlke ve İnkilapları doğrultusuda; çağdaş, yenilikçi ve 21 ![]() ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Eğitim ve öğretimde iyi bir okul kültürü oluşturup sosyal, kültürel ve sportif alanlarda ilçemiz köy okulları arasında model bir okul olmaktır ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|